Somborski "vidovnjak" koji je "skidao crnu magiju" za četiri miliona dinara ostaje u pritvoru

S. K. (33) iz okoline Sombora, koji se sumnjiči za prevaru, rešenjem sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Somboru određen je pritvor koji može da traje do 3. maja.
Somborski "vidovnjak" koji je "skidao crnu magiju" za četiri miliona dinara ostaje u pritvoru
Foto: Pixabay
Kako je za "Dnevnik" pojašnjeno u somborskom Osnovnom sudu, na navedeno rešenje osumnjičeni je preko branioca izjavio žalbu, koja je rešenjem Veća tog suda od odbijena, a prvostepeno rešenje potvrđeno.
On je uhapšen početkom aprila zbog sumnje da se predstavljao kao vidovnjak i da je dve žene starosti 60 i 44 godine ubedio da će im skinuti crnu magiju ukoliko mu uplate novac, što su one i učinile nekoliko puta u protekla tri meseca.
Na taj način je, kako se sumnja, protivpravno prisvojio 3.950.000 dinara.
 
Kako je za Dnevnik rečeno u somborskom Osnovnom javnom tužilaštvu, osumnjičeni je izneo svoju odbranu, a sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Somboru predloženo je da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo. 
  • Kobac

    19.04.2024 10:12
    Da je dao pola stranci
    ručao bi u najboljem restoranu sa sudijom i tužiocem bez da vidi zatvor do kraja života još bi imao i svirače za te pare .

    Kako kaže stara poslovica "Jaše Marko Šarca,pola pije pola Šarcu daje...".

    Objasnite čoveku da šta god radio od kriminala pola ako daš stranci nema zatvora ni dana možda nanogica ali i to je pitanje .

    Ovako mu je za nauk.

    Setite se Duška Šarića pre par dana gde je Dule sada.

  • LOLnot

    19.04.2024 09:22
    Ne vidim razlog zašto je dotični kažnjen, meni to nije logično on prodaje maglu onome kome je potrebna ako neko smatra da je to pogrešno možda bi pre trebalo da kazni kupca magle za njegovu glupost a ne prodavca. Ne vidim da je iko ikada novčano kaznio ili stavio u pritvor veće firme koje organizovano prodaju maglu a ne plaćaju porez .
  • Prava

    19.04.2024 08:12
    Magija
    Ajde što je on vidovnjak, ali mene interesuje kojom mamgijom su dve srednjovečne žene u 3 meseca uspele da mu uplate 3.950.000 dinara?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina