Pijani i drogirani za volanom: Policija u Sremskoj Mitrovici sankcionisala 11 vozača

Policija u Sremskoj Mitrovici sankcionisala je 11 vozača koji su vozili pod uticajem alkohola i opojnih droga, kao i nedozvoljenom brzinom i bez vozačke dozvole.
Pijani i drogirani za volanom: Policija u Sremskoj Mitrovici sankcionisala 11 vozača
Foto: Pixabay
Protiv pedesettrogodišnjaka iz Rume biće podneta prijava, zbog sumnje da je, vozeći sa 2,17 promila alkohola u organizmu, udario u vozilo koje se kretalo ispred njegovog i pobegao, ali je ubrzo nađen.
 
U toj nezgodi lakše je povređena žena iz vozila u koje je udario.
Na području Inđije zaustavljen je četrdesetčetvorogodišnjak koji je upravljao "fijatom" sa 2,00 promila alkohola i bez vozačke dozvole, a u Šidu tridesetjednogodišnji vozač "opela" sa 1,85 promila.
Patrola u Sremskoj Mitrovici otkrila je tridesetdvogodišnjeg vozača "opela" pod uticajem kanabisa i dvadesettrogodišnjaka koji je vozio "fijat" pozitivan na opijate, u Staroj Pazovi tridesetšestogodišnjaka pod dejstvom amfetamina, a u Rumi tridesetogodišnjeg vozača pozitivnog na kokain.
 
Policija u Pećincima zatekla je dvadesetšestogodišnjeg vozača "audija" bez položenog vozačkog ispita i tridesetsedmogodišnjaka bez vozačke dozvole, a u Rumi četrdesetdevetogošnjaka koji je vozio bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.
 
U Irigu je zaustavljen dvadesettrogodišnjak koji je vozio "mercedes" brzinom od 142,9 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80.
  • Del boy

    26.04.2024 16:19
    Da su imali u krvi ili u urinu?
    Razlika je..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina