Pet opozicionih stranaka se ujedinilo u Subotici za zajednički izlazak na izbore

U Subotici je danas formirana koalicija opozicionih stranaka "Subotica protiv nasilja - Biram Suboticu - Nela Tonković" koja će imati listu za predstojeće lokalne izbore.
Pet opozicionih stranaka se ujedinilo u Subotici za zajednički izlazak na izbore
Foto: 021.rs
Koaliciju čine gradski odbori Demokratske stranke, Narodnog pokreta Srbije, Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani, Zeleno-levog fronta i Demokratske zajednice Hrvata.
"Potpisali smo koalicioni sporazum kojim se svaka strana obavezuje da će kroz uzajamnu saradnju ponuditi građanima Subotice alternativu i biti glas i zastupnik svojih komšija", saopštila je ta koalicija.
U saopštenju piše da Subotičani žele da učestvuju u procesima odlučivanja u gradu, te da, kako je ukazano, žele grad po svojoj meri i spram svojih potreba, i imaju pravo da se čuje njihov glas.
 
Kako su dodali, ovo ujedinjenje opozicije predstavlja ključni korak ka ostvarivanju pozitivnih promena za Suboticu, a to je, ukazali su, "pravedna, efikasna i svojim građanima posvećena gradska uprava i administracija".
 
Ta koalicija će u narednim danima objaviti detalje o prikupljanju potpisa za izbornu listu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina