Ujedinjena opozicija u Kikindi predala izbornu listu

Ujedinjena opozicija u Kikindi danas je predala listu odborničkih kandidata, a nosilac liste je predsednik Opštinskog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS) Mirko Šoć.
Ujedinjena opozicija u Kikindi predala izbornu listu
Foto: 021.rs
Ujedinjenu opoziciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani, Stranka slobode i pravde, Pokret obnove kraljevine Srbije, Narodni pokret Srbije, Srpski pokret Dveri, SDS, Srbija centar, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara i Pokret za preokret.
Šoć je naveo da ta koalicija predstavlja "ujedinjeni najširi opozicioni blok u Kikindi koji je spreman da se beskompromisno bori protiv korupcije, nepotizma i bahatosti vladajuće garniture Srpske napredne stranke, radi boljih uslova života građana i javnog interesa".

On je pozvao sve Kikinđane da 2. juna u što većem broju izađu na lokalne izbore i glasaju za promene u gradskoj vlasti. 

  • Trole

    04.05.2024 21:18
    Zeleni su razbijači opozicije u Beogradu. Sa Savom su Vučićevi džokeri.
  • Kemiveš Zoltan

    04.05.2024 15:23
    "Ujedinjena"?
    Ostali deo opozicije u Kikindi: Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih gradjana isto skuplja potpise podrske.
  • Nikola

    04.05.2024 14:24
    U nekim gradovima ce SNS da sigurno izgubi vlast, pogotovo u Vojvodini. Pitanje je samo sta ce biti u Beogradu, Novom Sadu i Nisu. Ako tu izgube, skupstinska vecina ce im malo vredeti. Ostace bez para i to je onda kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina