Mladić osumnjičen za seksualno zlostavljanje i mučenje devojčice u Pančevu

Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da će pokrenuti istragu protiv 19-godišnjeg D.S. iz Grocke zbog seksualnog zlostavljanja i mučenja devojčice.
Mladić osumnjičen za seksualno zlostavljanje i mučenje devojčice u Pančevu
Foto: Pixabay
Kako se navodi, osumnjičenom se stavlja na teret da je u periodu od marta 2024. do 2. maja 2024. godine u Pančevu, u napuštenoj kući u naselju Strelište, u više navrata izvršio obljubu sa detetom (14), zlostavljao je i postupao na način kojim se vređa ljudsko dostojanstvo tako što ju je svakodnevno tukao i fizički maltretirao.
Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana.
Pritvor je određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.
 
Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja, navodi se u saopšenju.
  • w/e

    06.05.2024 03:06
    Zakon ne prepoznaje osobu starosti 14 godina kao dete vec maloletno lice. S toga, uzevsi u obzir novouvedene kazne, osumnjiceni ne podleze dozivotnoj (uskoro smrtnoj) kazni.
  • Цеца

    04.05.2024 23:31
    А криминалистичка обрада у милицији не спада у достојанство,малтретирање,ударање
  • Nik

    04.05.2024 19:50
    Zar niko nije dva meseca primetio da nema deteta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina