"Mi snaga naroda, Branimir Nestorović-Zrenjanin" samostalno na lokalnim izborima u Zrenjaninu

Lista "Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović-Zrenjanin" samostalno izlazi na lokalne izbore u Zrenjaninu i na izbornom listiću nalazi se pod rednim brojem tri.
"Za nas, 'Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović' ne postoje kompromisi kada su u pitanju očuvanje Kosova i Metohije, zaštita Republike Srpske, zaustavljanje secesionističkih težnji u Vojvodini i ostvarivanje interesa građana Republike Srbije", navela je Julijana Mrkonja Marić iz Gradskog odbora Zrenjanin.
 
Kako je istakla, njihov program za Grad Zrenjanin je jasan i nedvosmislen.
"Mi smemo, možemo i znamo da promenimo sadašnji sistem upravljanja Gradom, da zaustavimo partijska zapošljavanja i stanemo na rep mitu, korupciji i kriminalu, mi znamo da su svi državni funkcioneri i političari tu gde jesu zahvaljujući građanima koji su ih izabrali, ali znamo i to da svi ti funkcioneri i političari moraju da odgovaraju građanima", poručila je ona.
Dodala je i da su opozicija vladajućem režimu i proevropskoj opoziciji, ali da nisu opozicija Srbiji, Vojvodini i Zrenjaninu, kao i da hoće odbornike "koji misle svojom glavom i odlučuju samostalno savešću i zdravim razumom u korist svojih sugrađana".
  • Anita

    12.05.2024 09:42
    Profa
    Uvazeni i ugledni profesor naseg najelitnijeg medicinskog fakulteta u Beogradu.
    Profesionalno ostvaren i cenjen strucnjak i van granica zemlje. Jedan od nasih najvecih lekara ikad.
    Vratio 60 miliona drzavi koje nisu potrosili za izbore, malo li je sto je vec uradio za Srbiju?
    Mada kad vidimo" botove" vlasti i tzv opozicije treba ga izbeci, ta nemojte kasti?
  • Sale

    10.05.2024 15:31
    Perić
    Sramota,Sns im je skupljao potpise u Zrenjaninu
  • Ilija

    09.05.2024 18:42
    Lažna opozicija
    Ako doktor izjavi da izbori nisu pokradeni dali je on opozicija?Zrenjanin treba glasati za onog tko pruža dokaze o snabdevanju grada petkom vodom.Vrlo jednostavno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina