Od danas izmena saobraćaja na deonici Stara Pazova - Batajnica

Režim saobraćaja biće izmenjen od petka, 10. maja na deonici Stara Pazova (centar) - Batajnica, raskrsnica Stara Pazova (centar), zbog radova.
Od danas izmena saobraćaja na deonici Stara Pazova - Batajnica
Foto: 021.rs
"Putevi Srbije" navode da će biti izmenjen režim saobraćaja zbog obnove desne kolovozne trake u smeru kretanja prema Batajnici na deonici Stara Pazova (centar) - Batajnica, od raskrsnice sa državnom putem II A reda broj 127 do ulice Hvjezdoslavova.
Za vreme radova na raskrsnici je dozvoljeno kretanje vozila iz Inđije ka državnom putu I A reda broj 1 i od državnog puta I A reda broj 1 ka Inđiji, dok nije dozvoljeno kretanje vozila kroz raskrsnicu :
 
- iz smera Rume ka Novog Sada, auto-putu E-75 i Novoj Pazovi;
- iz smera auto-puta E-75 ka Novoj Pazovi;
- i iz smera Inđije (Novog Sada) prema Novoj Pazovi.
Alternativni putni pravac iz Golubinaca i Rume prema državnom putu I A reda broj 1 odvijaće se putnim pravcem Golubinci - Putinci - Inđija, do Stare Pazove (centar) i dalje državnim putem II A reda broj 127 prema petlji Stara Pazova gde se ostvaruje veza sa državnim putem I A reda broj 1.
 
Alternativni putni pravac iz smera Inđije (Novog Sada) prema Beogradu, odvija se na raskrsnici Stara Pazova (centar) i dalje državnim putem II A reda broj 127, prema petlji Stara Pazova na državni put I A reda broj 1, do petlje Nova Pazova.
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Posao bi trebalo da bude gotov do 31. maja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina