Pančevačka policija uhvatila dvojac dok je prevozio amfetamin

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu da se sprovede istraga protiv N.S. i M.R. iz Kačareva zbog sumnje da su prevozili 993 grama amfetamina.
Pančevačka policija uhvatila dvojac dok je prevozio amfetamin
Foto: 021.rs
Oni se terete da su u Kačarevu radi prodaje prenosili i držali 993 grama amfetamina, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, saopštilo je više javno tužilaštvo u Pančevu.
Osumnjičeni 44-godišnji N.S. prevozio je drogu u putničkom vozilu, dok mu je 27-godišnji M.R, koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u Omladinskoj ulici zaustavili službenici Policijske uprave u Pančevu.
Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, M.R. je određeno mesec dana pritvora zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina