Niko nije zainteresovan za kupovinu Industrije stakla u Pančevu

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je danas da je prodaja Industrije stakla u Pančevu kao pravnog lica bila neuspešna.
Niko nije zainteresovan za kupovinu Industrije stakla u Pančevu
Foto: Pixabay

Kako se navodi, nije bilo zainteresovanih kupaca.

Početna cena bila je 62,5 miliona dinara.

Najznačajniju imovinu Industrije stakla čine dvosoban stan površine 64 kvadrata u Pančevu, potencijalno pravo na gradskom građevinskom zemljištu u državnoj svojini u okviru kompleksa fabrike i nenaplaćena potraživanja po osnovu zaključenih ugovora za 23 stana u otkupu.
  • crni

    22.05.2024 00:24
    Stvar je u tome što su ovo sve samo neke nekretnine, a nigde nema industrijske tehnike i tehnologije, jer je propala. Ova staklara je toliko dugo čamila ugašena da je jednostavno u tehnološkom smisli propala. Zato se i ne može prodati kao staklara i ne može se pokrenuti proizvodnja.
  • Vlad

    21.05.2024 17:49
    Klasika
    Prvi put neuspesno drugi put takodje e vec treci put daj bud zasto i eto odjednom ce da se nadje neko ko ce da ulozi i da zida kompleks zgrada isti scenario kod prodaje svih nasih preduzeca
  • predrag

    21.05.2024 12:24
    Naravno u tom nasem kapitalizmu (sa sve crkvom) i dok su bili zuti i ovi crni, nikome ne pada na pamet da drzava nesto sacuva i ulozi u taj deo privrede.
    Vaznije je slusati preporuke EU da se unisti domaca privreda, nego interes naroda koji bi od te privrede trebalo da zivi (kao u svim normalnim zemljama). Gde bi Nemci i Amerikanci ugasili svoju granu privrede koja ne moze da se takmici sa Kinom, uvesce im carine i sl.

    Ova srpska varijanta vodjenja privrede je laksa - vlast uzme za sebe koliko im treba od poreza (i za huligane i shvalerke), a narod nek se snalazi kako zna.
    Pa onda savetkinje smisljaju Jovanjice, koncerte, turizam jeftine "zabave" i kockarnice ...prodaju delova grada, resursa, pretvaranje u svetsku deponiju.. prodaja vode, smislice neko kako i vazduh da proda..
    A sve veliki vernici ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina