Pančevo: Humanitarni turnir u borilačkim veštinama

Humanitarni turnir "Tesla FC 4 - Slovenska bitka" u mešovitim borilačkim veštinama (MMA), biće održan 14. juna u dvorani Strelište u Pančevu.
Humanitarni turnir "Tesla FC 4 - Slovenska bitka" u mešovitim borilačkim veštinama (MMA), biće održan 14. juna u dvorani Strelište u Pančevu.

Najbolji borci iz Srbije i Rusije odmeriće snage, a sav prihod od prodatih ulaznica biće doniran dečjem odeljenju Opšte bolnice u Pančevu.

Promoter turnira je jedan od najboljih MMA boraca u istoriji ovog sporta, Rus Fedor Jemeljanenko, koji je 10 godina vladao superteškom kategorijom. Jemeljanenko je aktuelni predsednik MMA unije Rusije i trenutno obavlja funkciju savetnika ruskog ministra za spor. Na turniru u Pančevu biće proglašen za počasnog predsednika MMA saveza Srbije.

U borbi večeri, u velter kategoriji (do 77 kg), snage će odmeriti Bojan Veličković i Rus Ajgun Ahmedov. Veličković je osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u amaterskom MMA 2011. godine, a trenutno živi i trenira u SAD. Član je jednog od najpoznatijih svetskih MMA timova, Američkog top tima (ATT). Njegov protivnik Ahmedov je majstor džudoa i bojevog samboa. Osvajač je kupa Rusije u bojevom sambou i svetskog kupa u džiu-džici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".