Bačka Palanka dobija regatnu stazu

Prva regatna staza u Vojvodini gradiće se u Bačkoj Palanci na jezeru Tikvara, u sklopu rekonstrukcije istoimenog sportsko-rekreativnog centra.
Prva regatna staza u Vojvodini gradiće se u Bačkoj Palanci na jezeru Tikvara, u sklopu rekonstrukcije istoimenog sportsko-rekreativnog centra.

Radove će finansirati opština Bačka Palanka, pokrajinska i republička vlada. U okviru rekonstrukcije biće izgrađena i savremena kajak staza, pa će bačkopalanački kajakaši i jedriličari imati gde da se spremaju za vrhunska takmičenja. Dogovor je postignut na sastanku ministra sporta Vanje Udovičića sa predsednikom opštine Bačka Palanka Aleksandrom Đedovcem.

- Izgradnja regatnog centra izuzetno je važna i Ministarstvo sporta će podržati realizaciju ovog projekta – rekao je ministar Udovičić.

Predsednik opštine Bačka Palanka Aleksandar Đedovac rekao je da će rekonstrukcijom Tikvare biti ostvaren višedecenijski san svih Bačkopalančana.

- Naša obaveza je da stvorimo uslove za razvoj sporta, i to potpuno besplatno. Samo na taj način moguće je ostvarivanje vrhunskih sportskih rezultata – rekao je Đedovac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina