Subotica: Centar grada bez javnog toaleta

Uprkos činjenici da su se u Subotici u poslednje vreme ređale manifestacije, koje su uključivale hranu i piće, u centru Subotice ne postoji pristojan javni toalet za posetioce i građane.
Uprkos činjenici da su se u Subotici u poslednje vreme ređale manifestacije, koje su uključivale hranu i piće, u centru Subotice ne postoji pristojan javni toalet za posetioce i građane.

Naime, jedini javni toalet u gradu se nalazi pored gradske kuće, a možda je i u funkciji, ali čitalac lista "Mađar so", Kornel Bajtai, još nije video taj objekat u otvorenom stanju. Bajtai naglašava da su oni srećnici koji su imali prilike da posete javni nužnik, redom pričali o neprilagođenim higijenskim uslovima u kojima se toalet nalazi. Ovo praktično znači da građanin koji svoje poslove obavlja u centru grada, jednostavno nema načina da obavi nuždu u civilizovanim uslovima.

- Istovremeno bi se kao pozitivan primer morao istaći javni toalet koji održava jedan privatnik na buvljoj pijaci. Taj se toalet stalno čisti, menja se sapun, popunjava papir, tako da se čoveku ne prevrće stomak kada mora da uđe. Ne znam zbog čega se takvo rešenje ne može uvesti i u centru grada – piše Bajtai, dodajući da nije retkost da se u ranim jutarnjim satima u uskom centru grada, susreću ljudi koji čak i veliku nuždu vrše na ulici, pred očima drugih, tvrdi ovaj čitalac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina