Iz Novog Sada i Subotice do Bara od ponedeljka uz presedanje

Železnice Srbije prelaze 8. septembra na zimski red vožnje u saobraćaju sa Crnom Gorom, zbog čega će voz Beograd-Bar od ponedeljka saobraćati bez direktnih kola iz Novog Sada i Subotice.

Železnice Srbije prelaze 8. septembra na zimski red vožnje u saobraćaju sa Crnom Gorom, zbog čega će voz Beograd-Bar od ponedeljka saobraćati bez direktnih kola iz Novog Sada i Subotice.

Voz će saobraćati po istom redu vožnje sa polaskom iz Beograda u 18.05, a iz Bara u 17 sati. Taj voz i dalje saobraća pomoćnim putem preko Lapova i Kraljeva, zbog oštećenja dela barske pruge u majskim poplavama. Voz će imati, kao i do sada, kola sa sedištima, kušet, spavaća kola i vagone za prevoz automobila.

Za putnike iz Novog Sada i Subotice koji žele da putuju vozom do crnogorskog primorja obezbeđena je veza u Beogradu uz presedanje.

Polazak voza iz Subotice za Novi Sad je u 11.56, a iz Novog Sada za Beograd u 15.17 sati. Po dolasku u Beograd, putnici će nastavi dalje putovanje za Bar međunarodnim vozom.

U povratku iz Bara, putnici za Novi Sad i Suboticu prevoziće se do Beograda, gde će presedati u voz za Novi Sad koji iz beogradske železničke stanice polazi u 11.15 sati. Putnici za Suboticu nastaviće putovanje vozom iz Novog Sada u 13.26 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".