Ruma: Imenovan novi predsednik Opštine

Doskorašnji zamenik opštine u ostavci, Slađan Mančić, postao je prvi čovek rumske opštine.
Doskorašnji zamenik opštine u ostavci, Slađan Mančić, postao je prvi čovek rumske opštine.

Prethodno je na tu funkciju dao neopozivu ostavku Dragan Panić, kome je u toku današnje sednice vraćen odbornički mandat. Novom predsedniku, kako i sam kaže, situacija u Opštini nije strana, samo je slika realnija od zatečenog stanja u decembru mesecu prošle godine. U narednom periodu nastaviće se sa radom na konsolidaciji budžeta, a tom prilikom izabrano je i novo opštinsko veće, koje je ostalo u starom sastavu od 11 članova.

Na mesto zamenika predsednika Opštine prvi put je izabrana žena, 32-godišnja Marija Stojčević, profesor razredne nastave i doskorašnji odbornik SNS u Skupštini Opštine Ruma. Ona je rekla je da će se truditi da opravda ukazano poverenje. Odbornici opozicije su se uzdržali od glasanja za izbor, ali pružaju podršku svemu što može da unapredi rumsku opštinu, tvrdnje su Gorana Savatića, odbornika Demokratske stranke u SO Ruma.

Predsednik SO Ruma Aleksandar Martinović, pored toga što se zahvalio na dosadašnjem radu Dragana Panića, rekao je da i novi čelni ljudi rumske opštine imaju zadatak da rade na ekonomskom osnaživanju zajednice. Do promene je došlo u najkraćem mogućem zakonskom roku, kako bi se obezbedio neometan rad i funkcionisanje same opštine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina