Šinobus od Subotice do Segedina vozi čak dva sata

Šinobus od Subotice do Segedina putuje čak dva sata, iako je razdaljina između ta dva pogranična grada svega 40 kilometara, izjavio je predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor.
Šinobus od Subotice do Segedina putuje čak dva sata, iako je razdaljina između ta dva pogranična grada svega 40 kilometara, izjavio je predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor.

Pastor je na izložbi o mogućem prekograničnom projektu IPA za revitalizaciju te pruge, rekao da šinobus između Hajdukova i Horgoš vozi brzinom od 20 kilometara na sat. "Na taj način put između dva pogranična grada od svega 40 kilometara, traje neverovatna dva sata, a često tom linijom vozovi uopšte i ne saobraćaju", kazao je Pastor.

Dodao je da bi narednih dana Srbija i Mađarska mogle da donesu odluku o zajedničkom konkurisanju za 280 miliona evra za revitalizaciju pruge Segedin-Subotica.

  • diktatura

    10.11.2014 17:59
    Kakva drzava takvi i vozovi .
  • pera

    10.11.2014 17:58
    Da li neko zna kako napreduju radovi na izgradnji svemirske baze "Srbija" na Saturnu ?
  • 10.11.2014 17:05
    Sve rekord do rekorda:-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.