Bivši radnik Mekdonaldsa progovorio o poreklu piletine

Bivši menadžer Mekdonaldsa, otkrio je kako neka piletina od koje se prave burgeri dolazi čak s dalekog Tajlanda.

- Nemojte naručivati grilovanu piletinu. Radi se o odvratnom mesu koje se u Meku odmrzava i pomalo je želatinasto. Piletina je prethodno skuvana i ispohovana, pre nego što dođe do nas zamrznuta iz Tajlanda - napisao je.

 Iz Mekdonaldsa su ove optužbe potvrdili. Portparol tog lanca restorana brze hrane iz Velike Britanije kazao je kako većinu piletine nabavljaju iz svoje zemlje i iz ostatka Evrope, ali kako deo dolazi s drugih krajeva sveta.

 - Koristimo isključivo pileća prsa i s obzirom na to, potrebno je imati izvore i iz Brazila i iz Tajlanda. Iste visoke standarde imamo za sve dobavljače bez obzira o kojem se delu sveta radilo - kazao je.

Autor: 021

  • Ladyboy

    05.05.2016 22:21
    Tajlandska piletina je najsladja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.