"Kalašnjikov" kao suvenir sa moskovskog aerodroma

Proizvođač ruske puške AK-47 najavio je da će se na moskovskom aerodromu kao suveniri prodavati plastični "kalašnjikovi".
Grupa "Kalašnjikov" najavila je otvaranje, na aerodromu Šeremetjevo, prve prodavnice suvenira na temu "kalašnjikova", gde će se pored plastičnih pušaka, prodavati majice, kačketi…
 
U saopštenju grupe se navodi da otvaranje prodavnice suvenira treba da stvori nov imidž proizvođača oružja. U upravi aerodroma rekli su da se ovo pitanje "ozbiljno prati".
 
"Naša bezbednosna služba prati situaciju. Ukoliko se konflikti budu ponavljali, ne isključujemo mogućnost da našim trgovinskim partnerima uputimo preporuke o asortimanu proizvoda", rekla je portparolka uprave aerodroma Ana Zaharova.
 
Aerodromi u Rusiji uveli su stroge mere bezbednosti posle napada na drugom moskovskom aerodromu Domodedovo, u kojem je poginulo 36 ljudi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti