Na tiket od 200 dinara dobio 22 miliona

Najbolji tiket u istoriji Srbije isplaćen je u Inđiji ovog vikenda.

Na uloženih 200 dinara, Zoran Georgijević osvojio je neverovatnih 21.790.339 dinara, odnosno blizu 175.000 evra.

Na tiketu je Zoran je pogodio dva para sa kvotom 16 gde se čekao prelaz iz 1 u X, odnosno iz 2 u X. Na sve to odigrao je i pogodio još pet parova sa daleko nižim kvotama, ali kad se sve sabere uhvatio je kvotu od 99.047 i bonus od 10% koji daje kladionica u kojoj je odigrao dobitnu kombinaciju parova.

- Pratim fudbal, volim da se kladim i na prvu i na drugu ligu Japana, a i imao sam sreće jer je u zaustavnom vremenu došlo do rezultata koji je išao u moju korist, pa mogu da kažem da je ovaj tiket spoj znanja i sreće. Nisam pratio mečeve, niti sam znao da sam dobio, u kladionici su mi rekli. Kada sam došao da se slikam sa vaučerom, osetio sam se kao Novak Đoković sa salatarom - rekao je Georgijević.

  • ST

    17.09.2016 21:03
    Opet Mozzart? Vrlo cudno...
  • Terješkova

    16.09.2016 07:24
    Bravo, bravo... Znači još ima 'leba bez motike!! To mi snagu daje!! Kad ja dobijem ja ću sve komentatore počastiti sa bar sto evrića!!
  • Zivan

    15.09.2016 15:43
    Nagradjeni bi trebalo da odustane od sportske prgnoze. U suprotnom bi većno ulagao, a nikada više neće biti uspešan pogođač...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.