VIDEO: Tinejdžeru odstranjen rep dug 18 centimetara

Tinejdžer u Indiji podvrgnuo se operaciji kako bi mu hirurzi odstranili izraslinu sa donjeg dela leđa, odnosno rep dužine 18 centimetara.

Tinejdžer i njegova porodica dugo su ovu tajnu krili od drugih, pre svega jer nisu želeli da budu maltretirani.

Porodica je konačno odvela dečaka u bolnicu kada je rep postao prevelik da bi se krio i kada je u njemu počela da se formira kost.

"Kako je počeo sve više da raste počeo je i da predstavlja problem. Mogla sam da vidim da mu stvara neprijatnost i bol, pa sam odlučila da ga odvedem u bolnicu", rekla je dečakova majka.

Doktori su rekli kako je moguće da se dečaku rep razvio još u materici i kako je posledica poremećaja kičmenog stuba.

Slični slučajevi su retki, ali se ipak dešavaju. Uklanjanje repa hirurškim putem jednostavna je procedura iako je mora izvesti neurohirurg budući da je rep nastavak kičme i samim tim sadrži kičmenu moždinu.

Teme

rep

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti