Superheroji patroliraju komšilukom

Stanovnici Linvuda u Vašingtonu mogu mirno da spavaju svake noći jer njihovim komšilukom patroliraju superheroji.

Stanovnici Linvuda u Vašingtonu mogu mirno da spavaju svake noći jer njihovim komšilukom patroliraju superheroji.

Betmen, Spajdermen...dobri su oni, ali neće vam priskočiti u pomoć kada neko pokuša da vam ukrade auto...kao što je to učinio superheroj Finiks Džouns.

Devet superheroja, od kojih je jedan i Finiks Džouns, patroliraju u svojim kostimima svake večeri vodeći računa da se ništa loše ne desi u njihovom kraju. Za njih zna i policija i "apsolutno nema ništa protiv muškaraca u helankama" sve dok se oni sami ne izlože opasnosti.

Kako se saznalo za njih?

Prvo je stanovnicima Linvuda počelo da se "pričinjava" - viđali su maskirane muškarce kako se šetaju noću, a onda je jedan muškarac umalo postao žrtva pljačkaša automobila. Umalo, jer mu je u pravom trenutku u pomoć pritekao superheroj.

"Išao sam ka kolima i video čoveka koji pokušava da ga obije", rekao je stanovnik Linvuda Den, prenosi "Dejli Mejl". "Krenuo sam da zovem policiju, a onda se odjednom pojavio muškarac u kostimu i oterao ga".

Heroj je nakon ovog podviga odlučio da progovori. "Zovemo se 'Rain City Superhero Movement' (pokret superheroja kišnog grada) i uglavnom patroliramo komšilukom vodeći tražeći nepravdu", rekao je superheroj Finiks Džouns. Njegove kolege su, verovali ili ne, Tor, Baster Dou, Zeleni kosač, Blizanac, No Name, Katastrofa, Munja i Penelopa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.