Sarajlije traže Betmena

Sve učestalije pucnjave, ranjavanja i razbojništva navele su građane glavnog grada BiH na neobičan potez. Oni su dali oglas "Traži se Betmen".
Sve učestalije pucnjave, ranjavanja i razbojništva navele su građane glavnog grada BiH na neobičan potez. Oni su dali oglas "Traži se Betmen".

Građani Sarajeva su odlučili da zaposle Betmena zbog porasta kriminala na ulicama, a oglas su objavili na oglasniku Market.ba. Naveli su kako traže Betmena koji ima tri do pet godina iskustva u obavljanju sličnih poslova, visoku stručnu spremu i dobro poznavanje borilačkih veština.

Dobra moć sakrivanja sopstvenog identiteta, odgovornost i tačnost, kao i loše sposobnosti komunikacije uz poželjnu upotrebu sile još neki su od traženih kvaliteta.

"Betmobil još uvek nismo nabavili, pa je poželjno da kandidat ima sopstveno vozilo", piše u oglasu. Pobednik konkursa dobiće redovna primanja prema učinku, kao i mogućnost zapošljavanja rođaka ili prijatelja u ulozi pomoćnika Robina.

Sve što građani Sarajeva traže od Betmena je da im pomaže u nevolji, sprečava pljačke, pucnjave i ubistva. Mora i redovno da obilazi teren i kontroliše ulice Sarajeva i bliže okoline.
  • Zagor

    27.01.2011 07:12
    Duh Sarajeva
    Drago mi je da vidim da je duh Sarajeva opstao i posle svega.
  • Gotham citizen

    27.01.2011 02:26
    Raspišite konkurs i za Robina
    Sve je bilo OK dok nisam pročitao deo "mogućnost zapošljavanja rođaka ili prijatelja". Valjda bi Betmen trebao i da se bori protiv burazerske ekonomije kao vida kriminala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.