Ukrali više od sto mobilnih toaleta

Sud u Diseldorfu osudio je dvojicu Nemaca na uslovne kazne jer su tokom nekoliko meseci ukrali više od sto mobilnih toaleta.
Ukrali više od sto mobilnih toaleta
Foto: Pixabay
Jedan je uslovno osuđen na 10 meseci zatvora, a drugi je dobio šest meseci. Obojica su bivši službenici kompanije za otpad iz koje su nestajali prenosni toaleti vredni ukupno 70.000 evra.
 
Krađa je otkrivena nakon nekoliko meseci.
 
Obojica radnika priznala su da su toalete preko posrednika preprodali jednoj holandskoj kompaniji čiji je direktor nabavke robu prvo video u ponudi na internetu.
 
Dvojac je zbog presude izgubio posao, a možda će morati da snose i troškove naknade štete. 
  • gorgar

    08.11.2018 11:20
    Halo Bing. kako brat? Sto? Krao mobilne wc kabine? Nema stila momak. Nego, zanima li te kamion rekvizita za predavanje o ekologiji? Da, Jeste. Tegle pune g.... mislim, uzoraka. Cijena? Sitnica.
  • Nikola

    08.11.2018 08:15
    Biće
    Sranja he he
  • profit

    07.11.2018 20:53
    Krades klonje, prodajes klonje, iznajmljujes klonje. Kaka je izvor love.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.