Traže radnika koji će ranije odlaziti sa posla i piti pivo

Odgovor na pitanje da li volite ranije da izađete sa posla kako biste sa drugarima otišli na pivo ne treba dugo tražiti.
Traže radnika koji će ranije odlaziti sa posla i piti pivo
Foto: Pixabay
Kod većine ljudi, ili bar kod većine onih koji vole da piju pivo, odgovor bi više nego sigurno bio pozitivan. A upravo za takve ljude jedna australijska pivara ima posao. 
 
"Sydney Beer Co" nedavno je objavio oglas za posao "glavnog službenika za raniji odlazak sa posla" (Chief Clock Off Officer - CCOO). Ovo jedinstveno radno mesto zainteresovanima nudi stalan posao, sa punim radnim vremenom i platom koja je stvar dogovora sa poslodavcem. 
 
Međutim, budući da je u pitanju šefovska pozicija, sa takvim poslom dolazi i velika odgovrnost. Glavna dužnost CCOO-a je da ubeđuje sidnejske radnike da ranije odlaze sa posla, kako bi pili pivo i družili se. 
 
U njegov opis posla spadaju i organizacija događaja (Venue Relationship Management), koja podrazumeva obilazak što većeg broja sidnejskih pabova, kao i potpuno uživanje u pivu i druženju (Absolute Work Enjoyment), zbog čega bi zaposleni bili potpuno ubeđeni da treba da izađu koji minut ranije. 
 
Oglas poziva "prepodnevne" osobe koje ostvaruju maksimalnu produktivnost u redovno radno vreme i odbrojavaju svaki minut do prvog piva. 
 
Poslodavac od kandidata traži sposobnost planiranja i veštine u slanju poruka i imejlova, i postovanju na društvenim mrežama. Što češće slanje poruka je više nego poželjno. 
 
A osim ljubavi prema pivu, nikakvo prethodno iskustvo nije neophodno.
 
Oglas za posao možete pogledati OVDE.
  • Ma-daj

    15.11.2018 08:46
    ???!!!
    Da li mi verujete, da li mi verujete....

    I šta kad neko posluša šefa i kidne sa posla da bi pio pivo?!!
    Dobiće možda i povišicu???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.