Indijac od 95 godina se probudio pred sopstvenu sahranu

Indijac Bud Ram Gujar (95) u Ražastanu u Indiji drhtao je i počeo da diše kada su ga članovi porodice polili vodom po grudima tokom tradicionalnog rituala pre sahrane 3. novembra.
Doktor je proglasio čoveka mrtvim nakon što se onesvestio ranije tog dana, rekla je njegova porodica.
 
"Sveštenik je već počeo sa ritualima, berber je obrijao glave svih muškaraca u porodici. Pripremali smo se da okupamo telo kao običaj pre sahrane. Odjednom počeo je da diše i ustao. Ovo nije ništa drugo nego čudo", priča njegov sin Balu Ram.
 
Bud Ram Gujar rekao je porodici da je zaspao nakon jakih bolova u grudima i da je to poslednje čega se seća - potom "buđenje" pred sahranu.
 
Ovo nije prvi "mrtav" čovek koji se oživeo u Indiji. U martu ove godine čovek koji je čuvan u mrtvačnici zapravo je bio živ. Patolog je naime primetio da ima puls svega nekoliko trenutaka pre nego što je počeo obdukciju. Muškarac je imao moždanu smrt i poslat je u drugu kliniku.
 
U junu 2018. godine slično se dogodilo u Južnoj Africi, gde je žena spasena iz hladnjače kada je radnik primetio da i dalje diše. Proglašena je mrtvom posle sudara automobila u kom je poginulo dvoje ljudi.
 
Iz Kine je takođe stigla vest da se navodno mrtav čovek probudio kada su ga radnici u mrtvačnici šminkali za sahranu. Njegova supruga primetila je da mu se pomera jedan ud.
  • vz

    23.11.2018 15:12
    ako je
    Dobro je da se probudio na vreme, sramota je da zakasnis na sopstvenu sahranu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva