VIDEO: Niskobudžetna božićna reklama postala hit

Božićne reklame postale su deo kulture i svake godine sve su kompleksnije i skuplje, ali ove godine hit je postala jedna niskobudžetna i to zbog divne poruke koju šalje.
Jednostavna, ali moćna produkcija Fila Bistala postala je viralna jer šalje poruku da smisao Božića nisu korporacije i konzumerizam, već porodica, i da su najbolji pokloni nešto značajno, a ne skupo.
 
Video je koštao samo 50 funti i nastao je još 2014. godine. Fil je odlučio da ga ponovo podeli na Fejsbuku nakon što je izašla ovogodišnja božićna reklama robne kuće Džon Luis, s Eltonom Džonom u glavnoj ulozi.
 
"Nismo definisani karijerama ni materijalizmom. Porodica je na prvom mestu i bitno je da se međusobno pomažemo. I iako nije istinita priča, nadam se da se mnogi mogu prepoznati u njoj", rekao je Fil za portal Bored Panda. 
 
 
Ovakvim reakcijama, četiri godine nakon što je video nastao, Fil se nije nadao. 
 
"Kako nije najbolje prošao 2014, pretpostavio sam da će se ove godine dogoditi isto. Međutim, u nekoliko dana imali smo milione pregleda", dodao je, a zahvalio je svima i na Fejsbuku.
 
  • opalim te g...

    25.11.2018 09:35
    Pa kako ce nasi marketig ,,majstori,, da maznu lovu?
  • Verko

    25.11.2018 09:18
    Natera mi suzavac na oči :'(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti