Sladoled od majčinog mleka

Poslednja ludost dolazi iz Londona, a reč je o sladoledu napravljenom od majčinog mleka.
Poslednja ludost dolazi iz Londona, a reč je o sladoledu napravljenom od majčinog mleka.

Ova neobična poslastica, nazvana "bejbi gaga", može se od danas probati u poslastičarnici "Ajskrimists" izvesnog Mata O'Konora koja se nalazi u londonskoj četvrti Kovent Gardenu.

Porcija ovog specijaliteta, koji se pravi od "prvoklasnog" majčinog mleka sa dodatkom ukusa vanile sa Madagaskara i malo kore od limuna, košta 23 funte.

Mleko koje je neophodno za sladoled isporučuje 15 mama koje su se odazvale na oglas istaknut na popularnom forumu za porodilje "mumsnet" i koje za 300 mililitara mleka dobijaju 15 funti.
  • Ja

    28.02.2011 12:24
    Bolesno
    Ti koji kupe to ionako su bolesni, pa im još koja bolest neće smetati
  • 26.02.2011 12:13
    A ko testira mleko na zarazne bolesti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.