Policija traži od vozača da vrate novac koji je ispadao po autoputu

Sreća pronalazača novca, koji je u četvrtak u vreme najveće saobraćajne gužve počeo da leti iz blindiranog vozila, kratkotrajna je pošto je policija zatražila da se sav novac vrati, a zauzvrat je obećala da neće goniti one koji su ga zadržali.
Policija Ist Raderforda je u četvrtak ujutru primila prve pozive o gotovini koja leti iz blindiranog vozila i sudarima koji su nastali kad su vozači napustili svoje automobile loveći novac.
 
Na video-snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se blindirano vozilo Brinks na autoputu u Nju Džersiju, 15-ak kilometara od grada Njujorka, i ljudi koji trče između vozila hvatajući novac po saobraćajnici.
 
Policija Ist Raderforda objavila je da je do večernjih sati deo novca vraćen ali nije objavila koliko, kao ni koliko je ukupno dolara odletelo.
  • /

    17.12.2018 10:24
    /
    aaa, uvek ispadne iz kola u tamo nekom dzersiju
  • Milan

    17.12.2018 09:48
    Odletelo
    Sad je idealno i da se ovi koji prevoze opare pod parolom ''odletelo''. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.