Simpsonovi povlače epizodu u kojoj je Majkl Džekson jednom liku pozajmio glas

Producenti crtane serije "Simpsonovi" povlače epizodu u kojoj je glas jednom liku pozajmio Majkl Džekson.
 Simpsonovi povlače epizodu u kojoj je Majkl Džekson jednom liku pozajmio glas
Foto: Screenshot
Izvršni producent Džejms Bruks rekao je za list "Vol Strit džornal" da je to jedini mogući izbor i da su drugi producenti istog mišljenja.
 
Ova odluka je doneta posle emitovanja dokumentarnog filma "Leaving Neverland" (Napuštajući Nedodjiju) televizije HBO u kojoj dva muškarca navode da ih je Majkl Džekson seksualno zlostavljao kao decu. Džeksonova porodica je kritikovala taj dokumentarac i upravnici njegove zaostavštine tuže HBO.
 
U epizodi iz 1991. Džekson je pozajmio glas karakteru koji tvrdi da je Džekson i sastaje se sa Homerom Simpsonom u mentalnoj instituciji. Majkl Džekson se u odjavnoj špici navodi kao Džon Džej Smit. Epizoda će biti povučena iz strimig servisa i iz budućih DVD kompleta serije "Simpsonovi".
 
Serija "Simpsonovi" emituje se od 1989, dobila je nekoliko desetina raznih nagrada i popularna je u celom svetu.
 
U seriji koja inače ne robuje pravilima o političkoj, niti bilo kakvoj drugoj korektnosti, pojavljivali su se glasovi poznatih ličnosti kao što je bivši britanski premijer Toni Bler i vlasnik Foksa Rupert Merdok, ali se parodija na račun nekih slavnih ličnosti parodiranima ponekad ne dopada.
  • kimi

    09.03.2019 17:13
    Sad znam zasto ovu glupost nikada nisam gledao..
  • Budale

    09.03.2019 13:42
    Eto, i Simpsonovi na kraju popustiše pred sveopštom debilizacijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.