Otac u dečijim sobama uzgajao marihuanu

Jedan muškarac, otac i domaćin iz francuskog mesta Amet, blizu Pa de Kalea, osuđen je na godinu i po dana zatvora pošto je ustanovljeno da je u dečjim sobama uzgajao kanabis, a policiju je na to slučajno upozorila njegova sedmogodišnja ćerka.
Otac u dečijim sobama uzgajao marihuanu
Foto: Pixabay
S obzirom na to da je devojčica često izostajala s nastave, učiteljica je želela da zna u čemu je problem. Sedmogodišnjakinja joj je odgovorila da ne može da boravi u svojoj sobi, jer njen otac tamo uzgaja cveće.
 
Pošto je policija obavila pretres kuće, ustanovljeno je da na celom jednom spratu uzgaja kanabis.
 
Policija je pronašla i sav pribor potreban za njegov uzgoj.
 
Na sudu je ovaj četrdesetogodišnji otac rekao da je pre tri godine počeo da puši marihuanu i da "se navukao", odnosno da dnevno popuši deset do petnaest "džointa". Prošle jeseni trebalo je da preuredi dečje sobe, ali je zbog zavisnosti odlučio da ih pretvori u prostor za uzgoj kanabisa.
 
Pred sudom je kazao da marihuana nije namenjena prodaji, već je uzgaja isključivo za sopstvene potrebe.
 
Porota i sudija su mu poverovali, pa je osuđen na 18 meseci zatvora, od čega se polovina vremena odnosi na uslovnu kaznu.
  • Sin

    08.05.2019 08:23
    Niđeveze
    Nije išla u školu, jer nije mogla da boravi u svojoj sobi?!
  • Novosađanka

    06.05.2019 12:20
    Eto šta su ti deca, rodiš, gajiš, žrtvuješ se a onda te odrukaju pandurima ;)
  • pera

    05.05.2019 19:46
    ..
    Ju! Strasno... THINK OF THE CHILDREN!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.