Policijska stanica zatvorena zbog buva

Jedna policijska stanica na severoistoku Pariza zatvorena je zbog najezde buva ili stenica koje su ujedale policajce i ostale službenike, saopštio je sindikat policije koji je kritikovao neprihvatljive uslove za rad.
"Već nekoliko dana, službenici u policijskoj stanici u 19. arondismanu su žrtve najezde buva koje ugrožavaju njihov rad", navodi se u saopštenju.
 
Sindikat je dodao da je nekoliko službenika zatražilo lekarsku pomoć zbog ujeda navodeći da se još utvrđuje da li su u pitanju buve ili stenice, ili oba insekta.
 
Policijski sindikat je naveo da takva situacija traje nekoliko nedelja i pored dolaska tri preduzeća koja su dezinfikovala delove stanice.
  • ...

    06.05.2019 23:48
    Dobra slika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.