VIDEO: Belgijanac sedeo pet dana na WC šolji u želji da postavi svetski rekord

Jedan Belgijanac sedeo je na WC šolji gotovo pet dana u pokušaju da postavi svetski rekord.

Džimi De Fren, 48-godišnjak koji polaže za vozača autobusa, odlučio je da sedi 165 sati na WC šolji postavljenoj u sred jednog bara, ali je odustao u petak ujutro nakon 116 sati.

"Šala na sopstveni račun je najbolji humor koji postoji. Zašto ovo radim? A zašto da ne? Ne postoji ništa što volim više od toga da mi se ljudi smeju, jer onda ja isto to mogu da radim njima", rekao je De Fren za Rojters.

Bar "Filip’s Place" u Ostendu bio je otvoren tokom njegovog "podviga", pa su njegova porodica i prijatelji mogli da dođu da ga bodre.

De Frene je u svakih sat vremena imao pravo na pet minuta pauze koje je gomilao nekoliko sati kako bi mogao da malo odspava. Ironično, trebao je i pauze za odlazak u toalet, jer onaj na koji je sedeo nije bio povezan na kanalizaciju.

Sedenje nije bilo toliko jednostavno kao što se činilo.

"Bio sam jako umoran i noge su me bolele, ali verovao sam u svoj uspeh i pokušao da postavim zvanični svetski rekord", rekao je De Fren.

Ne postoji zvaničan svetski rekord za sedenje na WC šolji, ali De Fren kaže da je otkrio da je neko drugi ranije već proveo 100 sati na njoj.

De Fren je rekao da je Ginis bio obavešten o pokušaju postavljanja svetskog rekorda i da su ga lokalni zvaničnici i svedoci proveravali kako bi mogli da potvrde taj rekord.

Iz Ginisa niko nije bio dostupan za komentar.

  • Gawd

    13.07.2019 22:31
    Siguran sam da su roditelji i familija ponosni na njegov uspeh.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.