Policija apelovala na građane da se suzdrže od kriminala dok traju vrućine

Policija američke savezne države Masačusets zamolila je građane da se suzdrže od kriminala i nezakonitih aktivnosti do ponedeljka zbog talasa toplote koji je zahvatio to područje, javio je danas CNN.
Policija apelovala na građane da se suzdrže od kriminala dok traju vrućine
Foto: Pixabay
"Jednostavno je suviše toplo za kršenje zakona", navela je policija u gradu Brejntri u Masačusetsu i preporučila građanima da za vreme vrućina ostanu u zatvorenom i obustave nezakonite radnje dok ne bude hladnije, prenosi CNN.
 
Policija je preporučila gledanje serija, igranje igrica ili vežbanje karatea kod kuće navodeći da će "naredni sastanak (sa izgrednicima) biti verovatno u ponedeljak" kad će zahladneti.
 
 
Najmanje tri osobe preminule su od vrućina u SAD, gde je u Njujorku i Vašingtonu zabeleženo do 38 stepeni Celzijusa. Talas toplote u centralnom delu SAD i na atlantskoj obali bi trebalo da traje do nedelje uveče po lokalnom vremenu.
 
Američke vlasti navele su da bi danas temperatura na pojedinim mestima mogla da bude do 45 stepeni zbog čega se građanima savetuje da ograniče aktivnosti na otvorenom.
  • Džoni Vajsmiler

    25.07.2019 14:59
    KOLONIJALNA VLAST
    Ma treba i Vučić tako da zamoli naše krimose da se suzdrže dok ne prizna Kosovo.
  • lanceMi

    24.07.2019 16:34
    Bolje da su zatrazili od gospode kriminalaca da pocnu da rade kao i svi ostali za platu i da zive od nje, onda mogu i rasputiti policiju.
    Mi bi u Srbiji sa druge strane mogli pitati gospodu kriminalce da se ne bave politikom vise.
  • pawlle

    24.07.2019 12:03
    ovo kao vucicev mini-star da je dao izjavu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.