U hrvatskoj Telašćici prodaju magareći izmet kao suvenir

Turisti koji posete Telašćicu na Dugom otoku kući mogu da odnesu - magareći izmet.
U hrvatskoj Telašćici prodaju magareći izmet kao suvenir
Foto: 021.rs (ilustracija)
To je, kako kaže vlasnik OPG-a Sebastijan Jagić, srećni izmet koji se prodaje kao nesvakidašnji suvenir. Suvenir su nazvali Lucky Donkey Shit. 
 
"Naš magarac, kad se, da prostite, pokenja, napravi celu gomilu, ali samo jedan izmet je po svom sastavu drugačiji i mi ga u toj gomili moramo naći. Srećom, relativno lako se prepozna jer je prepuno trave i sasvim je drugačije po svome sastavu. Kad ga izdvojimo, stavimo ga u kutiju i prodajemo", objašnjava Sebastijan i tvrdi kako ovaj suvenir nema neprijatan miris.
 
I načelnik Opštine Sali Zoran Morović pozdravlja inicijativu prodaje izmeta dugootočkog magarca.
 
"Poznato mi je da se prodaje u Telašćici, ideja je potekla iz te porodice i ne vidim tu ništa loše. U poplavi svakakvih suvenira, ovaj je barem originalan, a da ne valja, ne bi ga toliko ljudi kupovalo", rekao je uz smeh načelnik Morović.
 
Fotografije pogledajte OVDE.
  • ...

    27.07.2019 20:56
    Eh, kad ovi nasi magarci krenu da k...
    Da prostite...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.