VIDEO: Maskirao se u svoju ćerku da pobegne iz zatvora

Klauvino da Silva, vođa jedne bande u Brazilu, pokušao je na nesvakidašnji način da pobegne iz zatvora, ali je njegovu nameru sprečila policija.
Naime, Da Silva, poznat kao "Kratki", prerušio se u svoju ćerku tokom njene posete i pokušao da prevari zatvorske čuvare.
 
On je na lice stavio silikonsku masku, na glavu periku, te obukao uske farmerice i roze majicu, koju je njegova 19-ogodišnja ćerka nosila tokom posete.
 
Oni su isplanirali da Kratki izađe iz zatvora u ulozi ćerke dok bi ona ostala unutra, međutim njihova namera je propala jer čuvari nisu "naseli" na ovu prevaru, piše Gardijan.
 
Možda bi i uspeo da pobegne iz zatvora da zatvorski čuvari nisu primetili njegovu nervozu dok je pokušavao da izađe iz zatvora.
 
  • ivan

    06.08.2019 22:29
    ali kakav pogled kada je skinuo silikonsku masku!

    btw, imate odlicne vesti u poslednje vreme: onaj leti preko lamansa, direktori skola opucali ispite, vaskrsla kikindjanka... znaci ludilo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.