Mali Nemac se ponovo "provozao" maminim golfom jureći 180 na sat

Desetogodišnji dečak koji se ranije ove nedelje provozao po nemačkom autoputu u majčinom "folksvagenu", nakon čega je ukoren, ponovo je to učinio vozeći 180 kilometara na sat, i sada je poslat na psihološko savetovanje.
Mali Nemac se ponovo "provozao" maminim golfom jureći 180 na sat
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Dortmundska policija saopštila je da je ovaj školarac ukrao ključeve "golfa" oko ponoći i odvezao se iz svog rodnog grada Zosta do Dortmunda, udaljenog oko 50 kilometara.
 
Policija kaže da je jedan vozač prijavio dete koje se vozi velikom brzinom po gradu, rekavši da ga "crveno svetlo i propisi o vožnji izgleda ne zanimaju".
 
Dok je policija tragala za vozilom, dečak je napustio grad i na odmorištu se zaleteo u zadnji deo parkiranog kamiona. Niko nije povređen, ali je "golf" teško oštećen.
  • gapop

    26.08.2019 13:05
    batine
    ala to treba istući , joooooj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti