VIDEO: 3.000 golih biciklista se provozalo po Filadelfiji

Oko 3.000 golih biciklista učestvovalo je u godišnjoj akciji Filadelfijska gola vožnja biciklom (Philly Naked Bike Ride) u Filadelfiji u SAD, javili su organizatori ove manifestacije kojom se promoviše pozitivno gledanje na telo.
Biciklisti su se okupili juče u jednom parku u Filadelfiji gde su se skinuli i krenuli u ovu godišnju vožnju. Vožnjom od oko 16 kilometara po gradu obišli su gradske znamenitosti kao što je Hol nezavisnosti i Zvono slobode. 
 
Neki su bili goli, a neki u donjem vešu ili samo sa malo farbe i sjaja po telu.
 
Gola vožnja biciklom organizuje se kako bi se promovisala pozitivna slika tela, zalaže za bezbednost biciklista i protestuje zbog zavisnosti od fosilnih goriva.
 
Oren Rot-Ajzenberg koji učestvuje svake godine, rekao je da je za njega to kao Božić i najsrećniji dan u godini.
 
Melani i Džejms O'Konor koji su jedno drugo ofarbali raznim bojama, učestvuju u vožnji sedmi put. Oni su se sreli prilikom vožnje 2012. godine i od tada su zajedno. 
 
"Slikala sam ga kad smo se upoznali, i sedam godina kasnije i dalje smo goli", rekla je ona. 
 
Filadelfijska gola vožnja biciklom ranije je održavana u septembru ali je pomerena za avgust jer su se neodeveni učesnici žalili da je hladno.
 
  • /

    26.08.2019 20:40
    /
    cik
  • kimi

    25.08.2019 23:46
    Jaka stvar ... ima ovog u Evropi odavno.
  • Vidoviti Linamac

    25.08.2019 23:00
    @ C
    Vidim da kada bi se mi novosadski biciklisti poskidali da bi sigurno zagledao/la mlada tela (nisam siguran koji bi pol bio rađe viđen) kako se vozaju u grupi.
    Ali potajno, da bi i dalje mogao/la da vičeš "Iju Sodoma i Gomora!"
    Kaki mi se od tih lažnih moralista...
    Želim i Novosadsku Golu Vožnju da izbacim obraze i viseći mozak na sunce... :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti