Galeb spasao muškarca da ne bude uhapšen, iz ruke mu oteo marihuanu

Muškarac u Švedskoj spasao se hapšenja tako što mu je galeb iz ruke "ukrao" kesicu sa marihuanom i odleteo s njom u trenutku dok su mu se približavali policajci.
Galeb spasao muškarca da ne bude uhapšen, iz ruke mu oteo marihuanu
Foto: Pixabay
Policajci u civilu patrolirali su na Festivalu kulture u Geteborgu, kada su primetili ženu kako slobodno puši marihuanu. Dok su prilazili muškarac koji je bio u njenom društvu zgrabio je kesicu sa marihuanom, što je primetila i policija.
 
Kako se navodi, policajci su se onda usmerili ka muškarcu u nameri da ga uhapse, međutim nekoliko trenutaka pre nego što su policajci prišli, pojavio se galeb koji je uzeo kesicu i odleteo s njom, pa je tako odneo i dokaz.
 
Portparol policije u Geteborgu Štefan Gustafson izjavio je da je prema proceni policajaca u kesici bilo oko 10 grama kanabisa, međutim, kako nije bilo dokaza, nije došlo do hapšenja.
 
"Policajci nisu očekivali nekog trećeg da se umeša. Na tom mestu postoji veliki broj galebova, a jedan od njih je video svoju šansu i zgrabio kesu. Policajci su samo posmatrali kako galeb nestaje ka nebu", rekao je Gustafson.
 
Policajci su uhapsili ženu zbog korišćenja i posedovanja marihuane.
 
U Švedskoj važe najstroži zakoni o drogama, i po njima se posedovanje marihuane kažnjava velikom novčanom kaznom i zatvorom do šest meseci.
  • ...

    26.08.2019 13:23
    Gasin galeb?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.