VIDEO: Iznad Kopenhagena lebdeo "Bejbi Tramp"

Iako je američki predsednik Donald Tramp otkazao posetu Danskoj, njegov lik lebdi nad Kopenhagenom u vidu balona-karikature dugog šest metara, koji je postao simbol otpora američkom predsedniku.
"Bejbi Tramp", karikatura ljutite bebe sa Trampovim likom u pelenama i s mobilnim telefonom u rukama lebdeo je juče iznad glavnog trga u Kopenhagenu.
 
Iako je Tramp otkazao posetu Danskoj, planiranu za 2. i 3. septembar, jer ta članica NATO nije ispunila njegovu želju da kupi Grenland, organizatori demonstracija protiv njegove posete su odlučili da ipak održe planirani skup i istaknu balon.
 
  • Aca

    03.09.2019 22:36
    Heijum
    Ha ha, kakva ironija, koliko znam kompletne zalihe helijuma na planeti Zemlji se nalaze u vlasništvu SAD.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva