Klop o proslavi titule sa Borusijom: Probudio sam se na kamionu, pa me vozio Turčin koji je imao kokoške u gepeku

Jirgen Klop ispričao je zanimljivu priču kao gost u dokumentarcu o Borusiji Dortmund, a bivši trener nemačkog kluba prisetio se sezone 2010/11. i osvojene titule državnog prvaka.
Borusija je tada osvojila prvi naslov nakon dugih devet godina, a ako je verovati Klopu, proslava titule bila je burna i uzbudljiva kao i igra njegovih timova.
 
"Bio sam zaista pijan, što se možda i moglo primetiti u nekim intervjuima. Ne sećam se mnogo toga što bi imalo nekog smisla, ali jedne stvari se sećam... Nisam siguran jesam li ovo nekome rekao ranije. Probudio sam se na kamionu u jednoj garaži, bio sam potpuno sam. Toga se sećam, ali nemam pojma što se događalo u satima pre toga", ispričao je jedan od najboljih trenera na svetu.
 
Trener Liverpula je potom rekao da je ubrzo saznao da nije bio jedini koji je imao ludu noć.
 
"Probudio sam se, sišao s kamiona i našao se u velikoj fabričkoj hali. Potom sam krenuo hodati preko dvorišta i video sam siluetu čoveka... Zviždnuo sam jer znam zviždati poprilično glasno i onda sam primetio da je silueta pomalo usporila. Pričekao sam i vidio Akija Vackea (izvršni direktor Borusije). Bili smo sami u tom ogromnom dvorištu", prisetio se Klop, prenosi Index.
 
Međutim, tu nije kraj.
 
"Zaustavili smo stari Mercedes na putu. Bio je to karavan, a za volanom se nalazio neki Turčin. Aki mu je rekao da nas vozi u jedan kafić, ali on to na prvu nije hteo. Međutim, kad je Aki izvadio 200 evra iz džepa i rekao mu da će nas voziti, vozač je video novac i pristao... Glava mi je udarala o prozor jer sam bio pomalo umoran. Čuo sam čudne zvukove, mislio sam da sanjam, ali nisam sanjao. Gepek je bio pun kokošaka", ispričao je Klop.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.