VIDEO: Meksički prvoligaš štrajkovao na terenu, protivnik davao golove

Fudbaleri ekipe Verakruz već mesecima nisu primili platu, pa su na nesvakidašnji način odlučili da protestuju, a to ih je koštalo poraza u meču protiv Tigresa.
VIDEO: Meksički prvoligaš štrajkovao na terenu, protivnik davao golove
Foto: Pixabay
Lokalni mediji javljaju da fudbaleri Verakruza platu nisu primili najmanje šest meseci, zbog čega su prvih pet minuta utakmice Meksičke prve lige (Liga MX) protiv Tigresa odlučili da mirno stoje na terenu. Sudija je dao znak za početak meča, a igrači Verakruza su samo loptu gurnuli sa centra i stali.
 
Fudbaleri protivničke ekipe Tigresa su zbunjeno posmatrali situaciju, a posle minut i po su odlučili da krenu u napad. Eduardo Vargas je gurnuo loptu u nebranjeni gol Verakruza. Pošto što su izveli loptu s centra, fudbaleri Tigresa su ponovo krenuli u napad, a strelac za vođstvo od 2:0 bio je Andre-Pijer Ginjak.
 
U šestom minutu meča fudbaleri Verakruza su okončali protest i počeli da igraju, ali su u istom minutu primili i treći gol koji je postigao Vargas. Jedini gol za Verakruz je u poslednjim trenucima meča postigao bivši turski reprezentativac Kolin Kazim.
 
Posle završetka meča fudbaleri Verakruza su odbili da se rukuju sa igračima Tigresa i protestno su im aplaudirali zbog dva gola postignuta u jeku protesta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.