Političar u Indiji uverava ljude da indijske krave proizvode zlato u mleku

Indijski političar nasmejao je korisnike interneta uveravajući ljude da indijske krave proizvode zlato u mleku zahvaljujući jedinstvenoj žlezdi koja stvara ovaj plemeniti metal kada sunčeva svetlost padne na nju.
Političar u Indiji uverava ljude da indijske krave proizvode zlato u mleku
Foto: Pixabay
Šef BJP-a za zapadni Bengal Dilip Goš odranije je poznat po kontroverznim izjavama. Nakon što je nedavno ljude koji konzumiraju govedinu nazvao antisocijalcima, sada je mnoge nasmejao tvrdeći da krave proizvode zlato.
 
"Odlika indijske krave jeste da njeno mleko sadrži zlato. Iz tog razloga boja mleka je žućkasta. Indijske krave imaju grbe, a strane krave nemaju. Strane krave imaju ravna leđa, poput bivola. Grb indijske krave ustvari ima arteriju koja se naziva 'swarnanari' (zlatna arterija). Kada sunčeva svetlost padne na nju, stvara se zlato", rekao je Goš tokom govora u okrugu na istoku Indije.
 
 
On je još jednom ponovio da je ubijanje krava i konzumiranje njihovog mesa grozan zločin.
 
Njegove izjave izazvale su buru negativnih komentara i ismevanja na društvenim mrežama.
 
Ipak, pojedinci koji podržavaju indijskog političara trude se da kroz razna naučna istraživanja dokažu da je Goš u pravu. Neki tvrde da tragovi zlata u tečnostima koje telo stvara nisu ništa posebno.
  • Ceo svet

    08.11.2019 14:49
    se smeje
    U Srbiji se živi u zlatnim dobu, dok u Indiji imaju zlato u mleku. Hahaha...
  • Kuglager

    08.11.2019 14:06
    A da nije slucajno doticni politikant pohadjao kurs u vladi Srbije??
  • James Bond

    07.11.2019 15:27
    Odlicna ideja
    Eto ideje za nase politicare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.