Trener dobio otkaz zbog pobede od 27:0 jer "nije poštovao protivnika"

Trener jedne mlade italijanske fudbalske ekipe otpušten je posle pobede njegove ekipe od 27:0, pošto je postavio loš primer deci i pokazao da ne poštuje protivnika.
Trener dobio otkaz zbog pobede od 27:0 jer "nije poštovao protivnika"
Foto: Pixabay
Mladi tim ekipe Inviktazuro pobedio je Marinu kalčo sa 27:0, a to se nije dopalo upravi kluba.
 
"Bili smo zapanjeni i veoma tužni kada smo čuli da je naš juniorski tim pobedio Marinu kalčo sa 27:0. Vrednosti omladinskog fudbala su u suprotnosti sa tim. Protivnika uvek morate da poštujete, a to se nije dogodilo", naveo je predsednik kluba Inviktazuro Paolo Brogeli, preneli su italijanski mediji.
 
On se izvinio protivničkoj ekipi zbog ubedljivog poraza.
 
"Kao predsednik, iskreno se izvinjavam Marina klubu. Naša uprava je donela jednoglasnu odluku da otpustimo trenera Ričinija. Naši treneri imaju dužnost da treniraju mlade igrače, ali pre svega da ih edukuju. To se u ovom slučaju nije dogodilo", dodao je Brogeli.
  • Slaninar

    17.11.2019 02:41
    Bravo, za svaku pohvalu! Idioti motivatori koji viču deci, lomi ga! na utakmici pionirskog uzrasta. Puača level.
  • kimi

    16.11.2019 23:00
    Joj sto mi je drago sto cu verovatno za cc nekih 15tak godina u Rumenacku BB , da ne mogu da zivim u svetu kakav se danas sprema ...
    PA JBT igrac fudbal da bi pobedio!!! Nisi ti kriv sto si bolji od protivnika!
    Igrace trenria trener, a edukuje ih skola mama i tata ....
    Ja da sam trener tuzio bih ih sada za sve pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.