Noć u hotelu košta jedan evro pod uslovom da vaš boravak bude onlajn

Japanski hotel "Biznis rjokan asahi" u gradu Fukuoka ima tarifu za noćenje od 130 jena (jedan evro), ali pod jednim uslovom - da boravak u sobi bude prenošen onlajn.
Noć u hotelu košta jedan evro pod uslovom da vaš boravak bude onlajn
Foto: Pixabay (ilustracija)
U zamenu za uživanje po povlašćenoj ceni, gost mora da pristane da njegov boravak bude emitovan na društvenim mrežama, pre svega kanalu hotela na Jutjubu.
 
Da biste se prijavili, ne morate biti poznati jutjuber, influenser, javna ličnost, niti morate da pravite performanse ili radite bilo šta što čini privlačnim gledanje dok boravite u sobi. Vi zapravo razmenjujete svoju privatnost za jeftinu hotelsku sobu. Ona nije luksuzna, uređena je u tradicionalnom japanskom stilu sa vrlo malo nameštaja.
 
Kamera u sobi snima neprestano, nema mrtvih uglova, toalet i tuš-kabina su na spratu ispod, a gosti ne smeju biti obnaženi i ne smeju ispoljavati egzibicionističke sklonosti. U protivnom, hotel zadržava pravo da raskine ugovor. Dozvoljeno je ugasiti svetlo za vreme spavanja. Prenos je bez zvuka, jer uprava želi da sačuva poštovanje autorskih prava.
 
Ključno pitanje je zašto "Asahi" nudi tako čudan paket. Rukovodstvo kaže da je soba 8 najmanje rezervisana soba u hotelu i mislili su da bi ovo bio dobar način da ubede ljude da ostanu u njoj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.