Milijarder traži ženu koja će s njim na Mesec, potrebno da je vedra i da želi mir u svetu

Milijarder Jusaku Maezava dao je oglas u kom traži ženu koja bi sa njim pošla na svemirsko putovanje.
Maezava je Japanac, ima 44 godine i prvi je vlasnik karte za putovanje na Mesec, koje organizuje SpaceX. Poznat je i po tome što je pre nekoliko dana preko Tvitera podelio oko devet miliona dolara svojim pratiocima.
 
Njegovo bogatstvo procenjuje se na dve milijarde dolara, a osnivač je najvećeg japanskog lanca za prodaju odeće, Zozo.
 
U septembru 2018. postao je prvi kupac karte za put na Mesec, a tada je rekao da će 2023. godine povesti i umetnike sa sobom, kako bi stvorili umetnička dela inspirisana svemirskim putovanjem.
 
 
Izgleda da je sada ostavio još jedno mesto u tom svemirskom brodu - mesto za svoju buduću partnerku.
 
"Polako me obuzimaju osećanja usamljenosti i praznine. Zato, postoji jedna stvar o kojoj razmišljam: želim da volim jednu ženu", napisao je Maezava na svojoj internet stranici, piše sajt Mashable. "Želim da nađem životnu partnerku, i da iz svemira pošaljem poruku o našoj ljubavi i miru u svetu", piše Maezava.
 
Sve žene koje imaju više od 20 godina trenutno mogu da se prijave preko Mezavine internet stranice. Nije potrebno poznavanje japanskog jezika - sve što je potrebno jeste da žene koje apliciraju imaju "vedru ličnost", "žele da uživaju u životu" i žele "mir u svetu", napisao je.
 
Kako smatra, njemu i njegovoj partnerki biće potrebne tri godine da se upoznaju pre puta na Mesec, pa se zato nada da će do kraja marta upoznati pravu ljubav.
  • Detelinarac

    17.01.2020 08:43
    pronaći!
    Težak posao!
  • Gari

    16.01.2020 22:31
    Lajsna
    Izgleda da od puno para može da se odlepi.
  • mrva

    13.01.2020 22:35
    I onda kažu ne može se sve kupiti novcem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.