Sportisti upozoreni da se ne upuštaju u seks utroje na Olimpijskim igrama

Proizvođač kreveta za Olimpijske igre u Tokiju 2020. savetovao je sportistima da se u Olimpijskom selu ne upuštaju u seks utroje.
Muškarci i žene koji učestvuju na igrama zaradili su u prošlosti reputaciju da se prepuštaju strastima tokom trajanja takmičenja. Međutim, kako su im tokom Olimpijade dodeljeni kreveti za jednu osobu, sportistima je savetovano da seksualne aktivnosti ostanu u strogoj granici za dve osobe.
 
"Sproveli smo eksperimente, poput spuštanja tegova na vrh kreveta. Sve dok su samo dve osobe u krevetu, trebalo bi da bude dovoljno jak za izdrži teret", rekao je portparol "Airweave", kompanija koja je izradila krevete.
 
 
Tokom Zimskih olimpijskih igara 2018. godine, takmičari su koristili i aplikaciju za susret potencijalnih ljubavnika. Ipak, Pjongčanga je tada ponudio bračni krevet za svaku osobu koja je tamo boravila, kao i 110.000 kondoma.
 
U naporima Tokija u pružanju održivih i ekoloških igara svaki krevet je izrađen od recikliranog kartona. Sobe će takođe sadržavati minimum u dekoraciji i sadržajima, a posedovaće samo orman i noćni stočić.
  • ...

    16.01.2020 12:14
    Ne moraju u krevetu.
  • Svetko Savic

    16.01.2020 11:44
    Kakav idiotizam. I to dolazi iz drzave koja ima falus praznik kao i najperverznije pornice.
  • da

    16.01.2020 09:03
    Ja bih voleo da vidim da ovaj krevet može da izdrži ispod dve bacačice kladiva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.