U 86. godini opljačkao banku, odmah uhvaćen jer je sporo vozio

Džilbert Ver (86) iz Južne Karoline u SAD opljačkao je banku pucajući iz pištolja i u banci i na jedan automobil dok je bežao, saopštila je policija koja ga je ubrzo uhvatila.
On je s maskom preko lica ušao je u fliijalu "Bank of America" u ponedeljak pre podne u gradu Grinvilu gde živi, naredio službeniku da stavi novac u kesu i iz pištolja zapucao u vazduh.
 
Dok je posle pljačke bežao svojim kamionetom, ispalio je jedan hitac u prozor vozača automobila u prolazu. Niko nije povređen.
 
Uhapšen je kilometar i po od banke jer je vozio previše oprezno odnosno veoma sporo. Policija nije rekla koliko je novca opljačkao.
 
Ver je optužen za pljačku banke, za posedovanje oružja tokom nasilnog zločina, za pokušaj ubistva i za pucanje iz vatrenog oružja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti