VIDEO: Stotine kamiona dezinfikuje gradove u Kini zbog virusa korona

Kineski gradovi se na različite načine bore sa suzbijanjem širenja virusa korona, a jedan od njih je i dezinfekcija čitavog grada.
U gradu Luojang ulicama prolaze stotine kamiona koji raspršuju dezinfekciono sredstvo i na taj način pomažu u sprečavanju širenja virusa korona.
 
 
Na nalogu na kineske agencije Sinhua pojavio se video-snimak dezinfekcionog tunela u Šangaju.
 
 
Stanovnici ovog grada prolaze kroz tunel u kojem se takođe nalazi sprej. Prolaskom kroz tunel se, prema navodima, ubija i do 99 odsto virusa u 20 sekundi, što pomaže u borbi protiv širenja virusa korona.
  • Koče

    15.02.2020 21:30
    Kojim sredstvom
    Kojim sredstvom dezinfikuju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva