FOTO: Trka u donjem vešu na Dorćolskom keju

Na Dorćolskom keju u Beogradu je održana trka u donjem vešu u kojoj se, na stazi dugoj 1.600 metara, nadmetalo stotinak takmičara, a dodeljene su tri nagrade - za najbržeg trkača, trkačicu i najoriginalniji kostim.
FOTO: Trka u donjem vešu na Dorćolskom keju
Foto: FoNet
Takmičari su startovali iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba na dorćolskom keju tačno u podne, a ovo takmičenje bilo je najmasovnije u dosadašnje četiri godine, koliko se ova trka organizuje u Beogradu.
 
Trka "Extreme Intimo Underpants Run" je zamišljena kao zabava i četiri godine unazad organizuje je grupa od desetak entuzijasta, a ove godine pridružio se i brend "Extreme Intimo", koji je svakom učesniku obezbedio kostim i poklon paket.
 
Najbrži trkač bio je Aleksandar Dugić iz Kule, a najbrža trkačica Jovana Kulišić iz Rume, dok je najoriginalniji kostim osvojio Aleksandar Adžić iz Beograda koji je trku istrčao noseći sina u rukama.
 
 
Trka je privukla i internacionalne goste, a primećeni su trkači iz Kube i Italije, navode u saopštenju organizatori, a iduću godinu najavljuju jubilarnu 5. trku.
  • Istočno

    23.02.2020 07:30
    Od raja
    Sodoma i gomora...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.