VIDEO: Hodao po žici iznad aktivnog vulkana

Četrdesetjednogodišnji akrobata Nik Valenda ponovo je svet ostavio bez daha svojim novim poduhvatom. Naime, ovaj ljubitelj adrenalina hodao je po žici iznad vulkana poznatog kao Usta pakla.
Vakenda je već "šetao" iznad Velikog kanjona, Nijagarinih vodopada i Tajms skvera. Šetnja preko vulkana Masaja njegov je najveći i najduži podvig do sada.
 
Inače, ovaj vulkan je jedan od najaktivnijih vulkana u svetu.
 
 
Valenda je ranije uspeo da pređe s jednog na drugi neboder u Čikagu, hodajući po žici i zavezanih očiju. Upravo zbog svojih adrenalnskih poduhvata drži nekoliko Ginisovih svetskih rekorda.
 
 
Valenda po žici hoda od svoje druge godine. Reč je o porodičnoj tradiciji koja se održava već sedam generacija. Valende su generacijama cirkuski hodači po žici.
  • Aleksej

    09.03.2020 08:20
    Ko je lud taj nije pametan...
    ...tako kazu nasi stari :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.