Vlasnica prodavnice kletvama i urocima sprečila da joj kradu toalet papir

Suočena s neprekidnim krađama toalet papira, vlasnica japanske prodavnice dosetila se i postavila je natpise sa - "urocima".
Vlasnica prodavnice kletvama i urocima sprečila da joj kradu toalet papir
Foto: Pixabay
Suočeni sa širenjem virusa korona, panični Japanci počeli su da stvaraju zalihe toalet papira, konzervisane hrane i dezinfekcijskih sredstava. Oni koji nisu uspeli da se domognu papira, pribegli su drugoj meri - počeli su da ih kradu iz javnih WC-a.
 
Mink Itaćibe, vlasnica prodavnice u prefekturi Nigati, uočila je da joj iz WC-a ljudi dnevno ukradu tri do pet rolni toalet papira. Zbog toga je postavila crteže očiju i drugih "urokljivih" znakova i okačila ih ispred rolni papira.
 
"To sam uradila kao šalu, ali čini se da je delovalo", kazala je za CNN. "Japanci su dosta sujeverni. One koji su pomišljali na krađu htela sam da šokiram mišlju da će na njih biti bačena kletva", rekla je.
 
Itaćibe kaže da od postavljanja crteža, papir više ne nestaje iz toaleta u prodavnici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.